Svenska spels mest populära spel

Svenska spel är Sveriges egna spelbolag som ägs av staten och som har monopol på spel i Sverige. På deras hemsida kan man hitta många spännande och roliga spel. Vissa är live-spel vilket innebär att man spelar mot andra spelare. Sedan finns det många spel där man spelar mot en dator. Något som är Svenska spels paradgren är definitivt att de ha en bra sajt för den som vill spela på live-odds. I följande inlägg kan du läsa om några av Svenska spels mest populära spel. När man spelar på Svenska spel betalar man vinstskatt enligt svensk lag om man vinner mer än 100 kr.

 

Stryktipset

I stryktipset ska den som spelar betta på antingen 1, X eller 2. Dessa står för hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Man spelar i totalt 13 olika matcher och det handlar om att man ska få alla rätt i dessa. Matcherna är främst hämtade från Sverige och England och det är alltså fotboll det gäller.

 

Bingo

När man spelar på bingo online kan man välja om man vill spela med andra spelare eller mot en dator. Det är enkelt att köpa brickor online och sedan följer man spelet från sin mobil eller sin dator. Det är upp till en själv vad man känner är mest bekvämt när man ska spela. Man kan välja om man vill spela klassiska eller moderna bingo-spel. De moderna är oftast med större brickor, det vill säga med fler siffror vilket kan göra det både mer svårt och spännande att spela.

 

Lotto

Det finns även Lotto på Svenska spels sajt. Det här är en klar favorit bland de som spelar och det finns massor av olika lotton som man kan gå med i. Man köper då ett lottnummer och sedan följer man dragningen online. Det finns såklart versioner av även lotto som man kan spela live, det vill säga mot andra spelare och inte mot en dator.

 

Triss

Triss är väldigt populärt och det fungerar precis som triss-lotterna, den enda skillnaden är att man skrapar online. Det brukar alltid finns en eller annan triss-lott i välkomstpaketen så att man kan prova på och se hur det fungerar. Sedan är det bara att köpa fler så fort man känner att man vill testa turen. Eftersom det inte går att tävla i triss-skrapning så finns det ingen live version. Man köper sin lott och skrapar den helt enkelt. Det finns massor av olika vinster i de här lotterna.

 

Keno

Det här spännande och trevliga spelet handlar om att man ska få så många rätt i en sifferföljd som möjligt. Det här spelet är en klar favorit bland många spelare och här spelar man då även mot andra spelare och inte mot en dator. Man kallar det att vinsten är progressiv eftersom den växer i samband med att fler går in i spelet. Det finns ingen gräns på hur många gånger man kan spela. Det enda skulle väl i så fall vara den budgeten du satt ut för dina spel.